Δευτέρα 8 Ιουλίου 2013

Η μαθήτρια που είδε το βιβλίο της να εκδίδεται

Η μαθήτρια που είδε το βιβλίο της να εκδίδεται



Από τον κρητικό εκδοτικό οίκο “Πανέκτυπον”









Μια μαθήτρια της Β’ Λυκείου από το Γαλάτσι είδε το βιβλίο που έγραψε να εκδίδεται από τον κρητικό εκδοτικό οργανισμό “Πανέκτυπον”, με έδρα τον Αγιο Νικόλαο. Η Κωνσταντίνα Καντζιού, έλαβε μέρος τον Μάρτιο του 2013 στον Διαγωνισμό Συγγραφής Διηγήματος των Εκδόσεων Πανέκτυπον (με έπαθλο τη δωρεάν έκδοση του βιβλίου.




Η πρώτη έκδοση του βιβλίου της εξαντλήθηκε ήδη και ο εκδοτικός οίκος προχώρησε σε ανατύπωση. Ο λόγος της, βαθύς και στοχαστικός, εκπλήσσει τον αναγνώστη, ιδιαίτερα όταν συνειδητοποιήσει ότι εκφέρεται από ένα δεκαεξάχρονο παιδί! Μπορείτε να δείτε περισσότερες πληροφορίες για την ταλαντούχο νεαρή συγγραφέα στη σελίδα του βιβλίου "Σκέψεις και Ψίθυροι" (http://www.panektypon-books.com/vivlia-nikitwn-diagwnismou-dihghmatos-mart-2013/) όπου θα διαβάσετε και μερικές σελίδες από το βιβλίο της, για να πάρετε μια ιδέα για το πώς έκλεψε τις καρδιές μας και αποφασίσαμε να χρηματοδοτήσουμε την έκδοση.




‘’Στον ίδιο διαγωνισμό κέρδισαν και άλλες δύο συγγραφείς, με πολύ αξιόλογα έργα. Αυτό όμως που νομίζουμε ότι έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τη χώρα μας, για τους νέους μας και για τον πολιτισμό είναι η επιτυχία που μπορεί να σημειώσει ένα παιδί 16 ετών, στην πρώτη του συγγραφική απόπειρα, μια επιτυχία που επισφραγίζεται και από τις πωλήσεις του βιβλίου του”, τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση.






Aπό την εφημερίδα Πατρίς της Κρήτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου